Чому саме Піканіска?

Назва цього бренду стала загальною назвою і позначає сьогодні надійну і функціональну спецтехніку, що відноситься до групи підйомного обладнання. Компанія Pekkaniska Oy зі штаб-квартирою в місті Вантаа була заснована паном Пекка Ніска. Сьогодні ім’я цієї транснаціональної корпорації стало в Україні синонімом словосполучення «будівельний підйомник».

Розшукуючи в Інтернеті підйомне обладнання, споживачі все частіше набирають у пошуковій системі фрази «піканіска оренда» або «піканіска купити». Тому фірми, що здають підйомники в оренду, нерідко створюють на своїх сайтах спеціальний розділ «Оренда або Продаж Піканіски».

Цікаві факти

Примітно, що сама корпорація Pekkaniska Oy підйомники таки не виробляє. Вона лише спеціалізується на здачі у найм обладнання відомих світових марок. Маючи представництва у Швеції, в Україні та країнах Балтії, компанія надає в оренду висотні самохідні підйомники (ножичні, колінчасті, телескопічні, щоглові), причіпні підйомники, а також мобільні та гусеничні крани.

Українські споживачі віддають перевагу підйомникам піканіска з багатьох причин. Це і великий асортимент техніки, і широка сфера її застосування, і простота використання, і безперебійний сервіс. Фінська компанія стала лідером ринку, запропонувавши мобільне підйомне обладнання, що перевершує потужні стаціонарні конструкції за більшістю показників.

І останнє, що слід зазначити: фіни – не єдині гравці на українському ринку підйомної техніки. Взяти в оренду, або придбати потрібні будівельні підйомники будь-якого типу та потужності ви зможете у компанії Політек Імпекс. У нашому парку представлена ​​високоякісна техніка провідних світових виробників, таких як Bravi Platforms, Rees, Zoomlion, Palazzani або Genie У нас ви можете купити нову піканіску або з пробігом. Вся техніка проходить комплексний передпродажний технічний огляд та ремонт, якщо це потрібно, так що навіть б/у піканіска буде у відмінному стані.