Palazzani увійшов до сегменту міні-кранів з новою лінійкою Palcrane

 Palazzani Industrie виходить на ринок міні-кранів із введенням нової лінійки Palcrane та презентацією нової моделі RPG 2900, створених для підйому вантажів на висоту, де б ви не знаходилися.

“RPG 2900 був розроблений після ретельного аналізу ринку та різних потреб наших клієнтів”, – сказав Паола Палаззані, комерційний директор Palazzani Industrie. «Вони (клієнти) просили нас про універсальний та високопродуктивний продукт, оснащений спеціальним навісним обладнанням, тому ми вирішили відкрити новий підрозділ продукції павукових міні-кранів Palcrane, що поєднують у собі характеристики Pick & Carry з компактними кранами».

Міні-кран Palazzani RPG 2900 на гусеничному ходу є першою моделлю лінійки Palcrane, заснованої на солідному та консолідованому досвіді Palazzani Industrie S. p.A. у секторі повітряних робочих платформ. Прагнучи здивувати клієнтів конкурентоспроможним та високоефективним продуктом, Palazzani розробила RPG 2900 з тим самим високим технологічним рівнем своїх продуктів лінійки AWP.
Завдяки вдосконаленому гідравлічному управлінню в поєднанні з Bi-energy – подвійною моторизацією дизельним двигуном та електродвигуном (однофазний або трифазний на вибір), новий міні-кран Palazzani RPG 2900 може працювати як у приміщенні, так і на відкритому повітрі, на рівній поверхні або на схилах чи сходах. Розроблений як потужний (2,9 тонни на 1,5 метра) і компактний (всього 730 мм завширшки), RPG 2900 проходить через звичайний дверний отвір, може працювати на крихких підлогах та перевозитися на причепах для легкових автомобілів або у кузові невеликого фургона.

RPG 2900 має 5-секційну висувну стрілу, яка забезпечує максимальну робочу висоту 12,5 м та максимальний горизонтальний радіус 8,7 м з вантажопідйомністю 200 кг. Також, при роботах з висотної точки, кран здатний здійснювати підйом та опускання вантажу вагою 1000 кг на рівень мінус 53 метри. Робочий кут стріли міні-крану становить від 0 до 80 градусів, а обробка вантажів відбувається на 360 градусів.

Висока експлуатаційна стабільність у поєднанні з плавністю рухів і можливість різних робочих наважок, роблять новий міні-кран від Palazzani ідеальним для багатьох застосувань, де потрібна як вантажопідйомність, так і точність роботи. Стандартне радіокерування пультом з дисплеєм дозволяє одному оператору виконувати всі маневри у повній безпеці. Тому RPG 2900 є найкращим рішенням для підйому в найскладніших місцях і ідеальний для компаній, що спеціалізуються на підйомі матеріалів, оренді, монтажі скла або встановленні сталевих конструкцій.
Palazzani продовжить розширювати лінійку міні-кранів Palcrane, яку незабаром поповнить ще одна нова модель RPG 3700 з