Інновації від Palazzani Industrie S.P.A

Італійський виробник підйомної техніки Palazzani Industrie S.P.A. з 1980 року займає лідируючі позиції на ринку підйомників-павуків. Він постійно вдосконалює модельний ряд, технологічні процеси та пропонує інноваційні розробки.

Відносно недавно була представлена ​​інноваційна розробка: – можливість встановлення кранової лебідки на всі підйомники-павуки Palazzani, що дозволяє використовувати їх як компактні міні-крани з максимальною висотою підйому гака до 49 м. Кранова лебідка встановлюється замість робочого кошика, а сам процес установлення лебідки займає трохи більше 10 хвилин. Максимальна вантажопідйомність складає 500 кг у всій робочій області. При цьому оператору не потрібно виконувати спеціальні налаштування для роботи в режимі крану — система налаштовується автоматично.

Також Palazzani IndustriesS.p.A. випустив на ринок самохідний колінчастий підйомник-павук Palazzani Ragno TZ330 з максимальною робочою висотою 32 м, горизонтальним вильотом стріли 16,5 м і вантажопідйомністю до 250 кг. Підйомник має невелику вагу (6 700 кг) і компактні габаритні розміри (довжина – 6,9 м, ширина – 1,1 м, висота – 2,1 м).

Palazzani TZ330 відрізняється від аналогів конструкцією колінчастої стріли, яка складається з пантографної та телескопічної секцій. Усередині неї прокладено гідравлічну та електричну лінії.

Підйомник має 4 швидкісні режими і розвиває максимальну швидкість 3,3 км/год. Опори розставляються в автоматичному режимі у кількох позиціях. Машина оснащена просунутою системою діагностики, повністю пропорційним керуванням, функцією розсування шасі та водонепроникною панеллю керування.

У базовій комплектації модель представлена ​​із двигуном Bi-energy (дизель + 220 В). Опціонально на машину встановлюються тип живлення ECO (АКБ + мережа АС) та тип живлення HYBRID (дизель + АКБ).